Navigation

Bancuri diverse

Dintr-o fabrică de cherestea iese un individ cu o roabă de talaş. Paznicul îl opreşte şi-i zice:
- Hei, tu ce ai acolo?
- Nimic dom'ne, doar talaş.
- Bine, treci.
În aceeaşi zi, acelaşi domn şi tot cu o roabă plină cu talaş trece de cinci ori. Paznicul îl opreşte mirat şi-l întreabă:
- Domnule te-am observat că ai trecut de cinci ori cu câte o roabă plină; poţi să-mi spui şi mie ce faci cu atâta talaş?!
- Nu fac domne nimic cu talaşul, mie-mi trebuie roabele.

Mai multe bancuri gasiti pe site-ul bancuri365.ro care va ofera si o multime de poze haioase si glume de calitateUn tip se întâlneşte pe stradă cu un prieten şi prietenul îl vede foarte obosit şi-l întreabă ce se petrece cu el. Acesta îi spune că are un motan care acuma e în călduri şi vin toate pisicile şi miaună la uşă toată noaptea de nu se poate odihni de ele. Prietenul îi dă o soluţie foarte bună: să-l ducă pe motan la veterinar şi să-l castreze. Acesta îi mulţumeşte pentru idee şi pleacă glonţ acasă să-şi castreze motanul.
După câteva zile prietenii se întâlnesc din nou, însă primul e tot obosit şi amărât. Prietenul îl întreabă dacă i-a urmat sfatul. Acesta răspunde că da, însă de când l-a castrat pe motan, vin motanii la uşă şi miaună că acum ceilalţi motani l-au ridicat la gradul de CONSILIER şi vin să-i ceară sfaturi.

***

La un magazin specializat in vânzarea de soţi, femeile puteau alege dintre mai multe categorii de bărbaţi, care erau comercializaţi pe fiecare din cele cinci etaje ale magazinului. Calitatea viitorilor soţi creştea odată cu etajul. Singura regulă era că odată deschisă uşa unui etaj, trebuia să alegi un  bărbat de la acel etaj sau să renunţi, neavând posibilitatea să te reîntorci. Aşadar, două prietene merg la magazin să-şi găsească soţi.
La primul etaj, pe uşa era scris: "Aceşti bărbaţi au serviciu şi iubesc copiii". Femeile citesc mesajul şi gândesc:
- E mai bine decât să nu aibă serviciu sau să nu iubesc copiii, dar oare cum sunt cei de la 2? Aşa că urcă la al doilea etaj. Aici era următorul anunţ: "Aceşti bărbaţi au slujbe bine plătite, iubesc copiii  şi arată foarte bine".
- Hmmm, spun femeile, dar oare ce urmează?
Aşa că urcă la al treilea etaj. Pe uşa acestuia era scris: "Aceşti bărbaţi au slujbe bine plătite, arată extrem de bine, iubesc copiii şi ajută în gospodărie".
- Foarte tentant, spun femeile, dar precis cei de mai sus sunt şi mai buni.
La al patrulea etaj era următorul afiş: "Aceşti bărbaţi au slujbe foarte bine plătite, iubesc copiii, ajută la treburile gospodăreşti, arată foarte bine şi au o fire extrem de romantică!".
- Extraordinar, exclamă ele şi urcă la etajul cinci.
Aici era următorul mesaj: "Acest etaj există numai pentru a demonstra că femeile sunt imposibil de mulţumit"...
Share

constantin iacob

Themelet provides the best in market today. We work hard to make the clean, modern and SEO friendly blogger templates.

Post A Comment:

0 comments: